Bloemen in doos bestellen

Belangrijke bloemen verzorgingstips

Je hebt bloemen in huis! We helpen je graag om zo lang mogelijk van je bloemen te genieten met deze drie belangrijke bloemen verzorgingstips

Hierbij onze belangrijkste verzorgingstips voor jouw bloemen. Ten eerste, is het van belang dat je je bloemen zo snel mogelijk in het water zet. Je bloemen worden vervoerd in een speciale bloemen box. Deze bloemen box beschermt je bloemen en heeft een speciaal bakje met water. In het bakje zit voldoende water voor één tot drie dagen. Als je deze bloemen verzorgingstips opvolgt, kan je langer genieten van je bloemen. Voor jouw bloemen moment!

De eerste bloemen verzorgingstip: snijd de bloemen schuin af

Het schuin afsnijden van de bloemen is super belangrijk voor je bloemen.   Snijd een klein stukje van de onderkant van de stelen af. Dit hoeft niet veel te zijn. +/- 2 cm. is al voldoende. Als je de bloemen schuin afsnijdt, dan krijgt de steel voldoende watertoevoer naar de bloem toe.  Gebruik scherp gereedschap, bij voorkeur een scherpe schaar ( tip: We hebben een super handige schaar in ons assortiment). Zorg ook ervoor dat je schaar of

Bloemen in doos bestellen
Drie bloemen verzorgingstips

mes schoon is. Dan hebben de bacteriën minimale kans om de bloem te infecteren waardoor ze niet slap gaan hangen.

De tweede bloemen verzorgingstip: verwijder het blad dat onder water kan komen 

Schoon water is van levensbelang voor je bloemen. Bladeren in het water kunnen voor zorgen dat het troebel wordt. Daarom adviseren wij om alle bladeren van bloemen en van groen dat onder water kan komen te verwijderen. De doornen van rozen kunnen gewoon blijven zitten aan de steel.

En de derde bloemen verzorgingstips: voeg de snijbloemenvoeding toe

In elke bloemen box is een zakje meegeleverd met de snijbloemenvoeding. Dit is precies genoeg voor je boeket. Gebruik deze snijbloemenvoeding volgens de instructie. Dit is het middel om je bloemen echt stuk langer te laten staan. De bloemen blijven = met deze snijbloemenvoeding langer mooi.  Door de gebruik van de snijbloemenvoeding zal de bloem ook beter in bloei komen. Gebruik voldoende water ( zie de instructie op de verpakking van de snijbloemenvoeding).  Ververs het water eens in één of 2 dagen.

Bloement leden tip!

Stel, dat je je boeket al een paar dagen heb staan. Dan heb jij waarschijnlijk geen snijbloemenvoeding meer thuis. Geen nood! Als je geen snijbloemenvoeding meer hebt, voeg dan één of twee druppels bleek ( één scheutje maar ) toe aan het water bij je bloemen! En geniet van jouw bloemen moment met Bloement!

Share your thoughts