Auto vol met bloemen

Gratis boeket bij je bestelling

Ontvang een gratis boeket bij je bestelling: samenwerkingsactie met Marie Claire

December is de maand van cadeautjes geven, wat voor enorme stress kan zorgen. Een mooi boeket cadeau doen, is echter altijd een goed idee. Bloemen bezorgservice Bloement  heeft nu een superaanbieding, speciaal voor de Marie Claire lezeres, namelijk je ontvang een gratis boeket bij je bestelling! Deze aanbieding is t/m 17 december geldig.

Auto vol met bloemen

 

Bloemen geven én krijgen

Wie verdient er volgens jou een mooie bos bloemen? Je moeder, je schoonmoeder, je zus of je beste vriendin? Misschien zijn er wel meerdere geliefden die je wil verrassen met een boeket. Goed nieuws! Als je bij Bloement een XL boeket bestelt, krijg je een M boeket gratis. En natuurlijk mag je het tweede boeket ook gewoon zelf houden! Zo heb je dus altijd verse én verschillende bloemen op tafel staan. Dat geeft niet alleen je interieur een gezellige touch, maar je zult merken dat je er vrolijker door wordt. Een win-winsituatie, toch?

Hoe werkt het?

1. Ga naar www.bloement.nl, kies voor ‘bloemen bestellen’.

2. Kies je favoriete plukboeket of rozen in de boeket grootte XL.

3. Gebruik de code MARIE bij het afrekenen.

4. Je krijgt €26,95 bijgeschreven op je account voor je volgende boeket.

 

Over Bloement

De bloemen van Bloement komen veelal uit Nederland en zijn van topkwaliteit, waardoor je er lekker lang van kan genieten. Daarnaast worden de bloemen in de papieren bloemenbox verpakt wat natuurlijk veel beter is voor het milieu. De boeketten van Bloement worden gestyled door een van de beste bloemstyling studio’s van Nederland: www.bloemenmeisjes.com. Je bent dus sowieso verzekerd van een super stijlvol boeket wanneer je bestelt bij Bloement.

Bloemenbox

Een toffe, door ons bedachte, bloemenbox is niet alleen heel leuk om te zien en te ontvangen, maar zorgt ook voor de goede bescherming voor je bloemen tijdens het transport. We care: onze bloemenbox is gemaakt van duurzaam en gerecycled papier. Bij het verpakken van de bloemen gebruiken we alleen een papieren verpakking en geen plastic.

Share your thoughts