Bloement is het luxe bloemen bezorgservice van bloemenmeisjes.com

Bloement is bedacht en ontwikkeld is door het bloemenstudio bloemenmeisjes.com.  Wij zijn een premium bloemstyling studio dat gespecialiseerd is in de unieke aankleding van evenementen en bruiloften. We geloven dat elke vrouw is een beetje bloemenmeisje in haar hart. En dat omarmen we! We willen de mooiste, veelal Nederlandse bloemen bij jou thuisbrengen. En jou de tools geven om zelf je mooiste bloemstukken te maken.

bloemenmeisje.com het team
Bloemen mannen van Bloement. Bestel je bloemen box online

Jouw bloemen moment – Bloement

Elke week (of om de week) ontvang je je bloemen box. Je moment van ontspanning. Je vaste geniet vol met bloemen, helemaal voor je zelf! Het moment waarop je ontspant en lekker met bloemen bezig bent.

Tips & video’s

We helpen jou met tips en video’s om zelf de beste en de mooiste boeketten maken. Dan heb je de perfecte ingrediënten in huis om aan de slag te gaan.

De mooiste Nederlandse bloemen

Vroeg in de ochtend snijden we de bloemen. En we verpakken ze met veel liefde en zorg. Deze bloemen gaan we daarna direct bij jou thuisbezorgen. Voor jouw, unieke bloemenmoment.

Elke maand een nieuwe collectie

Elke maand staat één bijzondere bloem in de spotlight. De ene keer is het een roos, de andere keer is het de delphinium. Van elke bloem zijn er heel veel soorten, we zorgen ervoor dat je elke week verrast wordt! En elke maand hebben we een nieuwe collectie bloemen, zodat je elke maand inspiratie op kunt doen! Hierbij volgen we de seizoenen en bovendien kun je veel langer genieten van de bloemen die in het seizoen zijn geplukt.