Rozen online bestellen

Rozen online bestellen

Rozen online bestellen? Wil je iemand verrassen met een bos rozen?

Wil je de rozen online bestellen? We verkopen alleen de mooiste rode rozen, witte rozen en roze rozen. Gemixte pastel rozen zijn ook online te bestellen! Bij bestelling van een bos rozen bezorgen wij deze de volgende dag bij de ontvanger thuis of op het werk. Jij kan aangeven waar het bezorgd moet worden. We bieden altijd gratis verzending bij de bestellingen vanaf 50 euro!

 

Rozen online bestellen: zo werkt het

Bij Bloement ben je op het juiste adres. We selecteren alleen de mooiste Nederlandse bloemen van de beste kwaliteit die je gemakkelijk online kunt bestellen – wij doen de rest! Zo kan je een bos rozen online bestellen.De bos rozen bestel je gemakkelijk online: je selecteer de kleur van de bos rozen.  Selecteer daarna het aantal rozen dat je wilt bestellen en vervolgens ga je naar de afrekenpagina waar je de gegevens van de ontvanger invoert. Via de e-mail word je op te hoogte gehouden over het proces. Je ontvangt ook een Track & Trace code voor je bestelling. Met deze code kan je je bloemen box volgen. Zo zie je wanneer de rozen onderweg zijn en hoe laat ze worden bezorgd. Ook ontvang je een bericht als ze succesvol afgeleverd zijn.

Rozen verzorgen in de vaas

Rozen gratis bezorgd in Nederland 

We verkopen alleen de mooiste rode rozen, witte rozen en roze rozen. Gemixte pastel rozen zijn ook te koop! Bij bestelling van een bos rozen bezorgen wij deze de volgende dag bij de ontvanger thuis of op het werk. Jij kan aangeven waar het bezorgd moet worden. We bieden altijd gratis verzending bij de bestellingen vanaf 50 euro!

 

Je digitale wens voor de ontvanger

Uiteraard kan je bij elke bestelling een persoonlijk bericht toevoegen. Verrassing houden wie de verzender is? Anoniem rozen laten bezorgen is ook mogelijk.

 

Bloemen box – we zorgen goed voor jouw rozen

‘S ochtends plukken we de rozen en ‘s middags worden ze in een mooie, speciaal door Bloement ontwikkelde hippe en praktische doos, bij de ontvanger bezorgd. Hierdoor is de bos rozen altijd zo vers mogelijk en gaat hij zo lang mogelijk mee. In de doos zit een waterbron waardoor de bloemen niet uitdrogen en zelfs 1-3 dagen hiermee voorzien worden van water. Daarnaast ziet de doos er ook hip uit en is hij voorzien van  de verzorgingstips voor de bloemen.

bestel pastel rozen online

 

 

Rozen verzorgen in vaas

Wij zorgen ervoor dat al onze bloemen zo lang mogelijk meegaan. Een speciale snijbloemvoeding helpt om je bloemen  langer mooi te houden.  Lees ook onze blog super handige tips  hoe je je zo lang mogelijk van de bloemen kan genieten. Ook worden de bloemen in een n hippe en praktische bloemen box bezorgd, helemaal save en in de top conditie dat je ze alleen in de vaas hoeft ze zetten.

 

1 Comment

Join the discussion and tell us your opinion.

A WordPress Commenterreply
november 29, 2017 at 01:11 PM

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a reply