Rozen verzorgen in de vaas

Zo geniet je zo lang mogelijk van je bos rozen!

Rozen verzorgen in de vaas. Vier beste tips. Heb je een mooie bos rozen ontvangen? Natuurlijk wil je zo lang mogelijk van je bos rozen genieten.

Bij de bossen rozen van Bloement zit altijd een speciale snijbloemenvoeding waardoor ze zo lang mogelijk mee gaan. Maar ook als je deze voeding niet hebt kan je door verschillende tips zo lang mogelijk van je bos rozen genieten.

Wij delen handige verzorging tips met je waardoor je zo lang mogelijk plezier hebt van je boeket rozen.

1) Snijd de rozen schuin af voordat je ze in de vaas plaatst, hierdoor kunnen ze de voedingsstoffen beter opnemen en zullen ze langer mee gaan. Zodra je de rozen hebt gesneden dien je ze gelijk in de vaas te plaatsen.

Tip: we hebben hier een handige bloemen schaar waarmee je de rozen makkelijk schuin mee af kunt snijden!

2) Vul de vaas met voldoende water zodat je bos rozen niet uitdroogt.

3) Als de rozen in de vaas staan, verzorg je ze door regelmatig het water te verversen. Je rozen staan het langst als je elke 2 dagen het water ververst of zodra het water troebel wordt. Als je ze dan ook nog een keer schuin afsnijdt, de vaas schoonmaakt en een paar dubbeltjes bleek aan het water toevoegt kan je zo lang mogelijk van je rozen genieten.

4) Zet de bos rozen niet in de tocht of kou,

Tip: Wist je dat Bloement een boeket rode rozen gratis bezorgd? Bij besteding vanaf 50 euro is de verzending altijd gratis.

Share your thoughts