Veldboeket bezorgen

Veldboeket bezorgen- vandaag besteld, morgen bezorgd! Instagram en Pinterest staan er vol mee: veldboeketten zijn helemaal hip! Niet zo gek, want naast dat het heel leuk is om een veldboeket te stylen ziet het er ook nog eens prachtig uit.

Wist je dat Bloement veldboeketten bezorgt? Perfect als je een boeket wilde bloemen bij iemand wilt laten bezorgen of een bos bloemen cadeau aan jezelf wilt geven. Onze bloemenabonnementen zijn de veldboeketten!

‘S ochtends plukken we de bloemen en ‘s middags wordt het boeket bezorgd. In een mooie doos, zodat je zelf de styling kunt doen.

Wil je zelf een veldboeket samenstellen? Wij delen graag deze tips zodat jij het mooiste veldboeket creëert:

1) Ga voor 1 of 2 eyecatchers en werk daarnaast met rustigere bloemen. Hierdoor behoud je de rust.
2) Laat je niet teveel leiden door de kleuren van verschillende bloemen. Je zult zien dat het mixen & matchen van verschillende kleuren een mooi resultaat geeft en jouw wilde boeket vanzelf tot stand komt.
3) Maak de bloemen goed schoon! In dit artikel vertellen we je meer over hoe je jouw bloemen het beste kunt verzorgen zodat je zo lang mogelijk van je veldboeket kunt genieten.
4) Zorg voor een goede vaas waar je jouw veldboeket in plaatst. Tip: Bloement verkoopt een vaas die heel erg geschikt is voor een veldboeket.
5) Werk met verschillende hoogtes. Snijd niet alle bloemen op één lengte af, maar werk juist met verschillende hoogtes waardoor je een speels effect krijgt. Snijd de grotere bloemen wat korter waardoor ze wat lager komen te staan.

Met deze tips moet je een heel eind komen in de creatie van jouw veldboeket.

Toch liever een kant en klaar veldboeket laten bezorgen? Bloement bezorgd deze. Vanaf 50 euro worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, ook als je een kortingscode hebt!

Share your thoughts